Om Krigsforum

Krigsforum.se är Nordens största och mest aktiva forum inom ämnet militärhistoria och väpnade konflikter.

Krigsforum 2005Krigsforum.se startades i mars 2004 och har i dag tusentals medlemmar och återkommande besökare varje månad. Krigsforum har vuxit till en betydande tillgång med ett stort antal välskrivna artiklar, bilder, filmklipp, uppsatser och inte minst diskussioner. Krigsforum.se erbjuder ett brett spektrum att diskussionskategorier där medlemmarna passionerat delar med sig av sin funderingar och kunskaper.

På Krigsforum.se är vi väldigt måna om trivseln på forumet. Vi har en grupp moderatorer vars uppgift är att hålla forumet fritt från påhopp och tråkigheter och som i princip är tillgängliga dygnet runt. Flera av dessa har varit med från början och är mycket skickliga på att identifiera oseriösa användare. Ta dig gärna tid att lära känna dessa moderatorer då de ofta kan vara till stor nytta. Viktigt för oss är att ingen ska behöva känna sig kränkt eller illa till mods, vilket tyvärr har blivit vanligt på internetforum i dag. Vi vill inte och tänker inte tillhöra den kategorin.

Krigsforum är i första hand ett diskussionsforum och i andra hand ett internetbaserad historiemagasin och du finner flera intressanta artiklar att ta del av på vår hemsida. Vi vill avslutningsvis tacka dig för att du valt att besöka just vår sida och hoppas att du ska finna stor glädje av Krigsforum. Var med och skriv historia!